Vrlo Vrli Novi Svijet

petak, 06.04.2007.

SIRIANSKA OTKRIVENJA - DIO DRUGI

Priče o reptilima i raličite interpretacije istih, puštene su planski i smišljeno u javnost da bi se prikrila jedna puno gora istina, a to je vladavina nižih i viših astralnih demona u našoj fizikalnoj ravnini postojanja, te manipulacija od niza demonskih i inih entiteta koji se hrane našim energijama. Reptili u unutrašnjosti Zemlje i u našoj Galaksiji samo su mali odraz jedne civilizacije čiji je mali dio jednom naseljavao površinu Zemlje, te koji danas manje više samo promatraju šta se dešava na ovom strateški bitnom mjestu iz kojega je nastao i nastaje novi Univerzum. Postoje reptili u strahovito malom broju, koji su umješani u poslove raznih kozmičkih i zemaljskih vlada u vezi otimanja ljudi u vidu eksperimentiranja na njima. Jednako kao i Greysi, iako su oni malo slojevitja priča od samih reptila. Greysi nisu toliko pod reptilskom vladavinom koliko su pod vladavinom više sila, dok su po drugoj strani potpuno samostalni pri obavljanju prljavih poslova za razne kozmičke i zemaljske vlade. Ljudi, suočimo se sa činjenicom da se demonima lakše hraniti našom energijom i da ne trebaju nikakva svemirska pomagala da bi to učinili.

Reptili su više orijentirani eksperimentiranju na ljudima sa većim postotkom reptilske genetike u svrhu eventualnog produživanja ljudsko / reptilske vrste u obliku hibrida, kojih danas po svijetu hoda već pozamašan broj a čije stvaranje i usavršavanje traje tisućama godina. Spoj reptilskog i ljudskog genoma samo je jedan od minornijih spojeva kakvi se pokušavaju kreirati od pojedinih više ili manje humanoidnijih rasa, nama pretežno nenaklonjenih i čovječanstvu potpuno nepoznatih. Većina ih to radi zbog svoje fasciniranosti mesom i tijelom...manje dušom. Otmice Greysa mogu biti daleko različitije ( ovisno o agendi ) i u nebrojenim postocima učestalije od otmica iskomercijaliziranih reptila. Već sam u prvom dijelu VRLO VRLI NOVI SVIJET pisao o tome da je Čovjek savršena božanska kreacija. Viši entiteti koji su simultano povezani sa svakim od nas, tj. MI kroz različite oblike simultanih postojanja kroz dimenzije, denzitete i stupnjeve svijesti, utječemo uzajamno jedni na druge po uzoru na hermetički princip - " kako gore tako i dolje, kako dolje tako i gore ". Ponekad, kompletan životni rad pojedinca ili cijele skupine ljudi, bilo o kojem području da se radi, može ( putem višeg Plana ) nastati zbog jedne jedine osobe ili više njih, kako bi im se otvorilo oči ili, po drugoj strani, kako bi im se pažnja skrenula u drugom smijeru. Ovdje prejudiciram na razne materijale metafizičkog, duhovnog i konspirativnog sadržaja koji, osim što u sebi kriju masu pitanja, istovremeno daju i odgovore na njih, što i nije loše, ali je loše što se ti odgovori smatraju potpuno istinitima, za što smatram da ima više veze sa egom autora ili njegovih sljedbenika, nego sa opservacijom proučavatelja.

Tako da u dosta slučajeva ispada, da svi materijali koji koji govore o ljepoti, ljubavi i duhovnoj uzvišenosti, pripadaju sferi new age manipulacije. Ukratko, čovjek koji teži uzvišenom idealu ljepote, ljubavi i slobode, manipuliran je od strane " onih " koji mu to uskraćuju, pa bi se svaki čovjek trebao oduprijeti toj manipulaciji i težit uzvišenom idealu ljepote, ljubavi i slobode. Ako to nije paradoks, onda ne znam što jest. U tom slučaju, ako nešto postavimo kao aksiom i damo mu imperativnu vrijednost, nakon određenog broja okupljenih sljedbenika istoga, kao i nakon određenog vremenskog perioda, sustav opetovanog preispitivanja " aksioma " bit će ekvivalentan hipotetskoj manipuliranosti pojedinca iz pozicije kolektiva koji je stvorio aksiom iz nečega i dao mu imperativnu formu. Upravo na taj način funkcioniraju metafizičke i ine teorije i upravo se u tome očituje manipulacija.

Bilo kakav način komunikacije sa višim entitetima, ili ide u prilog samom procesu komunikacije ili jednostavno ne ide u prilog procesu. Da pojasnim...sama forma komunikacije uvjet je da se date informacije podvrgnu metodi Fulkanelijevog čekića. Pošto bez intuicije i bez spoznajnog procesa nema ni kvalitetnog rada sa " čekićem ", teško da se one, kojima je spoznajni proces osiromašen spoznajama poput jezičnog poimanja osiromašenog za semantiku, može razuvjerit da intelektualni i ego centar jednostavno nisu dovoljni da se pojme stvare koje su po samoj prirodi veoma suptilne. Upravo zbog toga osiromašena percepcija pojedinca koji je na određene načine došao do nekih informacija ili ih dobio / la putem channelinga, dovodi do onoga što možemo nazvati distorziranim kanalom, putem kojeg mogu putovati informacije šarenolikog karaktera. Informacije koje su date pojedincima trebale su u što većem broju biti stavljene van...prije svega na internet, pa da se kasnije uspoređuju, no opet, ego i taština odigrali su tu finalnu ulogu tako da su jedni svoje informacije dali van i proglasili ih svetinjom, dok su drugi informacije počeli naplaćivati putem internet stranica sa pretplatom i putem raznoraznih seminara, što u velikoj mjeri podsjeća na new age mutnoću i materijalan aspekt koji bi trebao ( po nekoj bizarnoj logici ) biti zamjena za transcedentalno.

- 15:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #